Dazo

Nascut a la perifèria de la perifèria de Barcelona al 1987, tinc predilecció pel dibuix i la pintura des de que puc recordar.

Donant color al nostre món des del 2003 mitjançant el graffiti i després d’un període laboral en el sector de les arts gràfiques a la meva ciutat natal, Igualada, decideixo canviar d’aires temporalment, al 2006, desplaçant-me a l’illa canària de Tenerife, on resideixo durant mig any, perllongant el meu aprenentatge en el món de les arts gràfiques i també coneixent persones, vivint experiències i rebent estímuls i influències molt importants fins al dia d’avui, per tornar a Igualada el 2007, on prossegueixo amb la mateixa activitat laboral, iniciant paral·lelament, durant el 2008, un desenvolupament professional al voltant de la pintura, realitzant des de llavors nombrosos murals llenços o personalització de peces i altres objectes.

Sense estudis artístics fins a la data, el 2012 decideixo escriure un punt i a part en la meva trajectòria laboral, mudant-me a Barcelona per cursar un CFGS d’Arts Aplicades al Mur, convençut a seguir pintant la meva vida a mà, dia rere dia.

 

Concebo el procés com a part essencial del resultat i em nodreixo del paral•lelisme que sento sempre present entre el desenvolupament artístic i vital, aquell que em manté sempre despert, sempre somiant…
Cada pas compta i alberga en si mateix la totalitat prèvia al següent, del qual formarà part. El primer pas il•lumina la resta del camí.
A través del meu treball parlo de tot i de res, al cap i a la fi aquest parla única i exclusivament d’ell… la meva obra parla, o no, es manté muda davant de si mateixa, davant de mi mateix. La contemplo i recordo quan, com i, amb sort, perquè…
Cadascuna d’elles, cada pas, ha format aquest camí, aquest, el meu estat actual. Era jo quan ho vaig fer i ara sóc resultat d’aquell que, en el seu moment, va ser resultat i procés, sóc procés, el meu procés, part essencial del resultat que tornaré a ser.

 

…la vida està pintada a mà…